Hippe babywinkel

Moderator: Thomas Lepouttre-1

Hippe babywinkel

Berichtdoor Britt Bogaerts » 03 maart 2016, 22:14

Hoi iedereen,

Ik ben op zoek naar een hip babywinkeltje waar je spulletjes vindt die je in een klassieke keten zoals bijvoorbeeld dreambaby niet vindt... Hoeft niet echt een geboortelijstwinkel te zijn, maar mogen bijvoorbeeld ook kledingwinkeltjes of andere leuke spulletjes zijn!

Liefst niet te duur!

Bedankt voor jullie hulp!
Britt
Britt Bogaerts
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 15 sep 2015, 16:16

Re: Hippe babywinkel

Berichtdoor Tigelie » 17 feb 2017, 16:44

Beste Britt,
Neem gerust een kijkje op onze website www.unikmagik.be
Unik Magik kenmerkt zich door originele geschenken aan te bieden voor ieder uniek moment. Dus ben je op zoek naar een speciaal cadeautje voor een pasgeboren spruit, een verjaardag, een communie, een bedankje of wil je een uniek moment aankondigen, ... dan ben je bij www.unikmagik.be aan het juiste webadres! Kleding wordt kan gepersonaliseerd worden, geen spulletjes die je in een keten vindt, maar telkens een uniek exemplaar :-) De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen en producten.
Met vriendelijke groeten,
Lien
Tigelie
 
Berichten: 98
Geregistreerd: 22 maart 2009, 22:00

Re: Hippe babywinkel

Berichtdoor Merel DeRidder » 13 maart 2017, 15:51

Niet zozeer babywinkel, maar meer gericht op de mama. Je kunt hier draagjassen en dragers kopen en voedingskleding je vind je op http://www.meitai.be of Allesmama op https://www.allesmama.nl . Winkel met echte leuke en hippe baby spulletjes dan zou ik voor Maan en Muis gaan http://www.maanenmuis.be of kijk gewoon op http://www.babysupershop.eu
Merel DeRidder
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 13 maart 2017, 15:46


Wie is er online

Geregistreerde gebruikers: Google [Bot]